Σχετικά μ’ Εμάς

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η EUROGRIN PHARMA IKE ιδρύθηκε το 2015 και είναι μία εταιρεία με εξειδίκευση στην έρευνα, ανάπτυξη, τεκμηρίωση και παραγωγή φαρμακευτικών, παραφαρμακευτικών προϊόντων και προϊόντων υγείας.

Είναι μια Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία που οι ιδιοκτήτες της έχουν μακρόχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στο κύριο αντικείμενο των δραστηριοτήτων της EUROGRIN και των άλλων υποστηρικτικών δράσεων στα πλαίσια της λειτουργίας της εταιρείας.

Όλοι τους προέρχονται από το χώρο της υγείας, γεγονός που τους καθιστά ικανούς να υποστηρίζουν οι ίδιοι τις υπηρεσίες και τη λειτουργία της επιχείρησης.

Αυτό είναι ένα ισχυρό πλεονέκτημα που έχει επιφέρει και θα συνεχίσει να επιφέρει πολλά οφέλη στην επιχείρηση καθώς η επιτυχημένη και ανοδική πορεία της συνεχίζεται αναπτύσσοντας νέες συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού.

ΠΡΟΦΙΛ

Η EUROGRIN έχει στοχεύσει από την ίδρυση της, στην παροχή υψηλού επιπέδου και καινοτόμων υπηρεσιών στον τομέα της υγείας που αφορούν την έρευνα, την ανάπτυξη, τη συμβουλευτική, την τεκμηρίωση και την παραγωγή φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων.

Από το ξεκίνημα της, η EUROGRIN έχει να επιδείξει πλήθος δράσεων και συνεργάζεται με οίκους του εξωτερικού παράγοντας καινοτόμα προϊόντα που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά.

Στις σύγχρονες παραγωγικές της εγκαταστάσεις στις Αχαρνές της Αττικής, που λειτουργούν σύμφωνα με τους Κανόνες Καλής Παραγωγής (GMP), έχει τη δυνατότητα της παραγωγής καλλυντικών προϊόντων, Ιατροτεχνολογικών προϊόντωνκαι Συμπληρωμάτων Διατροφής.

Έχει υψηλή εξειδίκευση στην έρευνα, την ανάπτυξη και την παραγωγή οδοντιατρικών προϊόντων διατηρώντας ανεξάρτητο τμήμα R&D και γραμμές παραγωγής και συσκευασίας για τα προϊόντα αυτά.

WHAT WE DO

A Selection Of Industries We Serve

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed imperdiet libero id nisi euismod, sed porta est consectetur.

Custom Steel Pipe For Your Next Project

The Highest Quality

THE LARGEST METALS MANUFACTURING

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed imperdiet libero id nisi euismod, sed porta est consectetur.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed imperdiet libero id nisi euismod, sed porta est consectetur. Vestibulum auctor felis eget orci semper vestibulum. Pellentesque ultricies nibh gravida, accumsan libero luctus, molestie nunc. In nibh ipsum, blandit id faucibus ac, finibus vitae dui.